Regler for informasjonsinnhenting

  Disse retningslinjene regulerer måten Annekset Interiør A/S samler inn, bruker, vedlikeholder og avslører informasjon innhentet fra brukere (hver, en «Bruker») av www.annekset.no hjemmeside («Side»). Denne personvernerklæringen gjelder for nettstedet og alle produkter og tjenester som tilbys av Annekset Interiør A/S.

  Personlig identifikasjons informasjon

  Vi kan samle inn informasjon om personlig identifisering fra brukere på en rekke måter, inkludert, men ikke begrenset til, når brukere besøker nettstedet vårt, fyller ut et skjema, og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funksjoner eller ressurser vi gjør tilgjengelig på vårt nettsted. Brukere kan bli bedt om, navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer. Vi vil samle inn informasjon fra brukere bare hvis de frivillig sender slik informasjon til oss. Brukere kan alltid nekte å levere personlig identifikasjons informasjon, bortsett fra at det kan hindre dem fra å delta i visse forumrelaterte aktiviteter.

  Ikke-personlig identifikasjons informasjon

  Vi kan samle inn ikke-personlig identifikasjons informasjon om brukere når de samhandler med nettstedet vårt. Ikke-personlig identifikasjons informasjon kan inneholde nettleserens navn, type datamaskin og teknisk informasjon om brukere samt middel for tilkobling til nettstedet vårt, slik som operativsystem, Internettleverandør og annen lignende informasjon.

  Web informasjonskapsler

  Nettstedet vårt kan bruke «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Brukerens nettleser plasserer informasjonskapsler på harddisken for journalføring og noen ganger til å spore informasjon om dem. Brukeren kan velge å sette sin nettleser til å avvise cookies, eller å varsle deg når informasjonskapsler blir sendt. Hvis de gjør det, vær oppmerksom på at enkelte deler av nettstedet kanskje ikke fungerer skikkelig.

  Hvordan vi bruker innsamlede opplysninger

  Annekset Interiør A/S kan innhente og bruke Brukernes personopplysninger til følgende formål:

  – For å forbedre kundeservicen. (Opplysninger du gir hjelper oss å svare på dine forespørsler til kundestøtte og støttebehov mer effektivt.)

  – For å tilpasse brukeropplevelsen. ( Vi kan bruke informasjonen samlet for å forstå hvordan våre brukere som gruppe bruker tjenestene og ressurser som tilbys på nettstedet vårt.)

  – For å forbedre nettstedet vårt. ( Vi kan bruke tilbakemeldingene dine til å forbedre våre produkter og tjenester.)

  – Å sende periodiske e-poster. (Hvis Brukeren bestemmer seg for å melde seg på vår mailingliste, vil de motta e-post som kan inkludere selskapsnyheter, oppdateringer, relatert produkt eller tjenesteinformasjon, etc. Hvis brukeren ønsker å avslutte abonnementet på e-postmeldinger, inkluderer vi om avmeldingsinstruksjonene på bunnen av hver e-post.

  Hvordan vi beskytter din informasjon

  Vi iverksetter adekvat datainnsamling, lagring og behandling og sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, endring, formidling eller ødeleggelse av dine personlige opplysninger, brukernavn, passord, transaksjonsinformasjon og data som er lagret på vårt nettsted.

  Dele din personlige informasjon

  Vi selger ikke, bytter, eller leier ut Brukernes personlige identifikasjons informasjon til andre. Vi kan dele generisk samlet informasjon ikke knyttet til noen demografisk eller personlig identifikasjons informasjon om besøkende og brukere med våre forretningspartnere, betrodde samarbeidspartnere og annonsører for formålene skissert over. Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss å drive vår virksomhet og Nettstedet eller administrere aktiviteter på våre vegne, for eksempel sende ut nyhetsbrev eller undersøkelser. Vi kan dele din informasjon med disse tredjepartene for de begrensede formål, forutsatt at du har gitt oss tillatelse.

  Endringer i denne personvernpolicy

  Annekset Interiør A/S har frihet til å oppdatere denne personvernpolicy når som helst. Når vi gjør det, vil vi revidere den oppdaterte datoen nederst på denne siden. Vi oppfordrer brukere til jevnlig å sjekke denne siden for eventuelle endringer for å holde seg informert om hvordan vi bidrar til å beskytte den personlige informasjonen vi samler inn. Du erkjenner og godtar at det er ditt ansvar å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom og bli klar over modifikasjoner.

  Din aksept av disse vilkårene

  Ved å bruke dette nettstedet, er det en aksept av denne politikken, og vilkårene for tjenesten. Hvis du ikke er enig i denne politikken, bør du ikke bruke nettstedet vårt. Din fortsatte bruk av Nettstedet etter kunngjøring av endringer i denne politikken vil bli ansett som en aksept av disse endringene.

  kontakte oss

  Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, bruk av dette nettstedet, eller din omgang med dette nettstedet, vennligst kontakt oss:

  Annekset Interiør A/S
  Kyrkjevegen 10
  N-3580 Geilo
  +47 32 09 10 14

  Dette dokumentet ble sist oppdatert den 25 sept 2015